Monday, February 9, 2009

geramnya...

Eeeee….tensionnya aku buat blog ni, lembab betul la internet ni, hampir 5 jam aku duduk dekat cyber café tapi ape-ape pun aku tidak dapat lagi, kenapa lah universiti aku ni tak sediakan wireless dekat asrama macam universsiti lain baru la senang hendak buat kerja, bila-bila masa pun boleh buat, terutamanya kerja yang melibatkan online ni..bazir masa la duk tunggu internet ni…yang aku paling geramnya masa aku upload gambar masa tu tinggal satu aje lagi gambar sedang diloading untuk buat slideshow…sementara menunggu proses loading tu aku buka la blog kwn aku, tujuan aku nak komen blog dia tp tiba-tiba jem pla hiiii…. Sakitnya aku rasa masa 2, rasa macam nk menjerit je, nasib baik la hati aku kata sabar-sabar, “sabar itu separuh daripada iman” (“,), sehinggalah aku pulang dengan sia-sia, ruginya masa aku bazir dengan begitu saja…banyak lagi k’ja lain yang tergendala ni…aku sebenarnya bukan marah kerana kena wat blog ni cuma aku rasa nak marah kat internet ni lembab sangat, lembab tapi casnya mahal. Namun demi untuk menyiapkan blog ini aku terpaksa korbankan masa, wang dan tenaga. Sampai nak munth aku wat bnda ni…sakit mta mengadap kmptr ni tau. Dahlah malas dah aku nak membebel, saje je aku tulis ni nak lepaskan tension katakan..

4 comments:

ellis said...

sabo je la deh...bak kate org,sabo separuh drpd iman beb..

shoutul_ huffaz@yahoo.com said...

sabau je la..nak wat macam mane...he4

Siti Khadijah Insan Mulia... said...

menjadi lumrah setiap kesusahan adanya kesenangan...

STAND TOGETHER said...

salam ya sohibati...
adh lumrah org mnunutut ilmu, byk cabarannya kn.. ksabaran itu mnguji d mn2 shj n mutiara kata ada mnyebut:"sabar yg plg tinggi adalah menerima sesuatu musibah". org kta, "bsusah2 dahulu, bseng2 kemudian". ape yg pting, kta bt yg simple2 j. xpyh 'jangok2' coz madam adzrah xnk yg bkilau2, gmbr kartun dsb.

my friends